Välkommen till Lilla bombom!

Ett nytt innovativt familjeföretag med målet till att sprida kunskap och stödja föräldrar och kvinnor till att välja hälsosam och medveten omvårdnad för sina barn och sig själva.

Hur allt började...

Natur, miljö och hälsa har varit och är en viktig del av mitt liv. När jag blev mamma januari 2021 var det en självklarhet att jag skulle göra allt för att erbjuda honom en hållbar uppväxt, både för att erbjuda honom en bättre miljö att växa upp i men såklart också för en bättre framtid för oss alla tillsammans. Tygblöjor var inget nytt i min uppväxt då alla vi syskon haft det som barn, men eftersom det hänt mycket sedan dess gällande material osv var det ändå inte enkelt att hitta "den perfekta blöjan".

Bombom pocket blir till...

Efter att jag testat en mängd av olika modeller och märken av tygblöjor (min största hobby) bestämde jag mig för att rita upp och sy upp en egen modell med det bästa av vad jag hittat. Många testningar och justeringar senare kunde jag till sist presentera - Bombom pocket - som är vår nuvarande modell av pocketblöja.

Kvinnors välmående

För mig är välmåendet för kvinnor viktigt och därför bestämde jag mig även, under samma period, att utveckla "den bästa bindan" för kvinnor. Likväl, efter många testningar och justeringar, kunde jag äntligen presentera vårt nuvarande utbud av tygbindor med supermjuk bambufrotté.

Minimera skadliga ämnen

Barnets hud är tunn, skör och extremt känslig, och likaså kvinnors underliv. Därför är det viktigt att minimera skadliga kemiska ämnen i produkter som är i närkontakt med huden. Vi bör vara medvetna om den negativa effekten engångsprodukter har på våra kroppar, speciellt produkter som är i närkontakt till huden 24 timmar om dygnet.

Vi på Lilla Bombom brinner för miljön och människans välmående och vill därför erbjuda ett urval av miljövänliga produkter för varje hushåll, för att varje person ska få möjlighet till ett aktivt och medvetet val.

Amanda Engman

Utvecklare och ägare av företaget

Vårt miljöarbete och arbete för människans välmående är i fokus under hela produktionslinjen. Vi värnar mycket om både människa och den natur vi lever i nu och i framtiden. Har ni några utvecklingsförslag inom hållbarhetsarbete tar vi mer än gärna emot dessa. Vi älskar att utveckla oss. Skriv förslaget/förslagen till info@lillabombom.se. För en hållbar utveckling tillsammans.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Lägg till i önskelistaBläddra i önskelistaTa bort önskelista
Kundvagn

Din vagn är tom.

Åter till butik

Lägg till ordernot Redigera ordernot
Uppskatta frakt
Lägg till en kupong

Uppskatta frakt

Lägg till en kupong

Kupongkoden fungerar på kassasidan